5 Anledningar Varför Tusentals Svenskar Borstar Med Denna Lila Tandkräm 💜

Av Jessica Ericsson

Senast uppdaterad 3 Juli 2023

1. Enklaste, Snabbaste Sättet Att Få Bort Missfärgningar

Säg adjö till missfärgning! Eftersom lila är mittemot gult på färghjulet, så appliceras ett vattenlösligt lila färgämne på dina tänder för att ta bort eventuella gula undertoner. Ganska häftigt, eller hur?

2. Du Får Resultat Redan Efter EN Användning

Serumet fungerar som silverschampo för hår fast för dina tänder. Ökar tändernas ljusstyrka och tar bort gula fläckar från mat och dryck till exempel kaffe, vin och te.

3. Tandkrämen Är HELT Känslighetsfri

Tandkrämen är helt känslighetsfri och är så kallad icke-invasiv behandling (penetrar inte tänderna). Den är klinisk testad och säker för din emalj. För att inte tala om är våra produkter också är veganska och ej testade på djur.

4. Det Billigaste Sättet Att Få Bort Gula Undertoner

Vi vet att det kan bli dyrt med en massa tandläkarbesök. AuraSmiles vision är att skapa en blekningsbehandling hemma som är lika effektiv som peroxid – utan de otäcka biverkningarna. Leendevård kan och bör vara både effektivt och säkert.

5. +200 000 Sålda Exemplar

Det bästa är att det är helt riskfritt att prova med Klarna få först, betala sen. Vi är så säkra på att du kommer att älska tandkrämen, därför erbjuder AuraSmile en 100% pengarna tillbaka-garanti.

Den Största Rean Någonsin

Rean upphör om

05

:

30

:

59

Specialerbjudande för våra läsare!

1700+ Nöjda Kunder

GRATIS Bambutandborste På Köpet

Få Ett Vackert Vitt Leende

Största Rean Någonsin

RISK FÖR UTFÖRSÄLJNING: HÖG

FRI FRAKT

Kolla Tillgänglighet Här!